BlossoM events 

Apeldoorn 

06 55834534

mieke@blossomevents.nl

Volg ons en laat je inspireren 

© 2018 by MIEKE VOSHOL

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Is een onderdeel van blossoM events

Wij werken samen met 

Buiten koken is samen actief

en genieten van de natuur 

BUITENDINER

Samen buiten koken boven een mooi vuur met daarboven gietijzeren pannen.

Eten verzamelen uit de natuur of op de  fiets langs boerderijen op zoek naar streekproducten.

En daarna aan de slag......brood en vlees bakken in de dutch ovens, net als de heerlijke appel crumble.

Alle vis, net als sommige groenten, wordt gerookt in de rookoven.

Uiteraard werken we met biologische en streekproducten van het seizoen.

BUITENDINER

Aan lange tafels, mooi gedekt, op een bijzondere buitenlocatie. 

Dat wordt genieten van heerlijke gerechten, gemaakt van seizoensproducten uit de streek! 

Samen buiten eten is samen genieten! We stellen graag een (h)eerlijk menu voor u samen met alleen de beste streekproducten. 

We denken samen met u na over een bijzondere locatie, maar het kan ook gewoon bij u in de achtertuin.

 

vanaf € 32,50 euro

KERSTDINER - FEESTDINER

Een vergeten groenten en vleesch kerstdiner.....? Bij kerst denken we toch vooral aan een diner met wildgerechten. Wij kunnen zorgen voor een ander kerstdiner, met verrassende  gerechten van vergeten groenten van het seizoen en van 'onbekend' vlees.  

Leuk om eens produkten  te ontdekken en proeven, die je nog niet eerder op het menu hebt gehad.

Wel eens gehoord van schorseneren ( of ook wel keukenmeidenverdriet genoemd, omdat de keukenmeid er van die kleverige handen van kreeg. Wij maken ze met sjalotjes in portsaus. Maar denk ook eens aan gevulde savooiekoolbladeren, Knolselderijsoep met gepofte knoflook en als nagerecht tiramisu van kweepeer met chocolade. En om het vlees niet te vergeten.....bijvoorbeeld een bavette met cranberrychutney en geroosterde pastinaak. 

 

vanaf 47,50 euro p.p

HOLLANDS

Een vergeten groenten en vleesch kerstdiner.....? Bij kerst denken we toch vooral aan een diner met wildgerechten. Wij kunnen zorgen voor een ander kerstdiner, met verrassende  gerechten van vergeten groenten van het seizoen en van 'onbekend' vlees.  

Leuk om eens produkten  te ontdekken en proeven, die je nog niet eerder op het menu hebt gehad.

Wel eens gehoord van schorseneren ( of ook wel keukenmeidenverdriet genoemd, omdat de keukenmeid er van die kleverige handen van kreeg. Wij maken ze met sjalotjes in portsaus. Maar denk ook eens aan gevulde savooiekoolbladeren, Knolselderijsoep met gepofte knoflook en als nagerecht tiramisu van kweepeer met chocolade. En om het vlees niet te vergeten.....bijvoorbeeld een bavette met cranberrychutney en geroosterde pastinaak. 

 

vanaf 47,50 euro p.p

Please reload