BlossoM events 

Apeldoorn 

06 55834534

mieke@blossomevents.nl

Volg ons en laat je inspireren 

© 2018 by MIEKE VOSHOL

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Is een onderdeel van blossoM events

Wij werken samen met 

Samen koken is genieten 

KOOKWORKSHOPS

Samen aan de slag: snijden, proberen, koken, proeven en genieten van heerlijk eten

Samen koken verbindt, je ontmoet elkaar door op een andere manier samen te werken.

Uiteraard koken we altijd met biologische en streekproducten van het seizoen, verse kruiden, zo puur mogelijk!

Alle genoemde workshops kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven. 

Maar deze menu's zijn ook als catering leverbaar.  Onze prijzen zijn inclusief btw,  voor sommige locaties geldt een toeslag. 

GROENTE GEHEIMEN

PASTINAAK OF POSTELEIN...vast wel eens van gehoord, maar hoe maak je het klaar?

Schorseneren en knolselderij te ingewikkeld? In de workshop Groente Geheimen ontdek je dat elke groente op een verrassende, snelle en smakelijke manier is te bereiden. Door groenten te garen in de oven, door ze te stomen ontdek je ook de andere smaak van groenten. 

GROEN(T)E TAPAS

Bijzondere GROEN(T)E gerechtjes, die we maken van minder bekende en "vergeten" groenten.

Dus creatief aan de slag met snijbiet, pastinaken, gele bietjes, pompoen. Op deze manier maken we een buffet vol bijzondere tapasgerechtjes. Natuurlijk kunnen we dit in overleg ook aanvullen met vlees of visgerechtjes. 

vanaf 42,50 bij een deelname door 15 personen

VERS VAN HET LAND

Aan de slag met groenten die zo van het land komen, alles vers en van het seizoen.

Misschien oogsten we de groenten wel zelf. Zo vers heb je het nog nooit gegeten. Een workshop van proeven en genieten van al die mooie gerechten. Natuurlijk heeft ieder seizoen een geheel ander menu.

Vanaf 45,00 bij een minimale deelname door 12 personen

Het BURGERfeest!

In deze nieuwe workshop ontdek je alles over het maken van je eigen groenten of vegaburgers. Want natuurlijk zijn er zoveel mogelijkheden, niet alleen met groenten, maar met peulvruchten, linzen, noten, tofu, wel of geen eieren. Hoe maak ik ze veganistisch of glutenvrij...

En tussendoor besteden we natuurlijk ook aandacht aan no waste koken. 

We gaan in deze workshop met elkaar minimaal 6 verschillende soorten groentenburgers maken met daarbij 2 heerlijke salades van geroosterde groenten. 

En natuurlijk krijg je ook veel tips mee naar huis om eindeloos te kunnen variëren.

Vanaf 45,00 bij een minimale deelname door 12 personen

SUPERFOOD VAN EIGEN BODEM

Ook onze eigen Hollandse groenten zitten boordevol goede en waardevolle stoffen.

Ieder seizoen heeft zijn eigen groenten met de juiste vitamines en mineralen, die we in dat seizoen nodig hebben. 

We starten altijd met een groene smoothies boordevol energie. En wat dacht je van een soep van bladgroenten, zoals spinazie of raapstelen. Dit vullen we aan met geroosterde groenten en heerlijke salades. 

 

Vanaf 47,50 euro bij een minimale deelname door 12 personen

SLOW FOOD

Koken met aandacht en tijd nemen voor het bereiden van de gerechten met eerlijke producten.

De producten hebben de tijd gekregen om te groeien. 

We nemen ook de tijd om de gerechten mooi op te maken en natuurlijk is er tijd en aandacht voor elkaar. 
Duurzaam voedsel, met een duurzame (in)vulling.

Thema’s:
-    Aandacht
-    Duurzaamheid
-    Genieten

vanaf € 52,50 euro bij een minimale deelname door 12 personen

STREETFOOD

Streetfood is razend populair, kijk maar eens bij alle rollende keukens rond....allerlei heerlijke wereldgerechten. Wil je dit zelf ook leren maken. Dat kan vanaf nu....

Heerlijke wereldhapjes, maar uiteraard zoveel mogelijk met locale producten van het seizoen en alles biologisch. Wat dacht je van falafel op zelf gemaakte broodjes, platbrood met overheerlijke dips, geroosterde bieten met dip, groene koolrolletjes, groentecurries....en nog veel meer. Wij maken graag een mooi streetfood menu voor je. 

vanaf 42,50 euro p.p

ALLES VAN DE GEIT.......

Geitenkaas, geitenmelk en geitenyoghurt worden ondertussen heel veel gebruikt in de keuken. 

Alleen het vlees van de geiten is nog erg onbekend en wordt ook weinig gebuikt. Maar met de juiste kruiden en jong vlees zijn er heerlijke stoofpotjes te maken of wat dacht je van een overheerlijke saté kambing, een indonesische saté van geitenvlees. En natuurlijk gaan we diverse soorten geitenkaas uitproberen in diverse gerechten. 

Kom het proberen en ga de uitdaging om te ontdekken hoe heerlijk alles van de geit smaakt. 

 

vanaf € 52,50 euro bij een minimale deelname door 12 personen

INSECTEN en ZEEWIER - Lekker Duurzaam

Koken met insecten, bron van eiwitten, heel gezond, makkelijk en snel te kweken.

Het voedsel van de toekomst. Maar hoe bereid je ze...? Ontdek meer over het lekker klaarmaken van insecten in deze workshop. 

 

En wat dacht je van Zeewier, nog zo'n duurzaam product. Bevat veel mineralen, zeer gezond. Het bijzondere is dat het groeit in zout water en op een harde ondergrond. Daarvan is er genoeg. Dus echt een groente van de toekomst. 

 

vanaf € 49,50 euro bij een minimale deelname door 12 personen

GREEN TEA - Healthy bakken

Een ontdekkingstocht om anders te leren bakken. In deze Green Tea leer je fruit  en groenten als natuurlijk zoetmiddel te gebruiken. We variëren met soorten meel, dus ook speltmeel, hazelnootmeel en amandelmeel of rijstmeel. Kortom echt anders! 
Voorbeelden van gerechtjes : 
Pastinaakcake, Hartige scones met tomatenjam, Spicy wortelnotentaartjes, Courgettemuffins, Scones van speltmeel en hazelnootmeel , 
Dadelwalnotentaart
Chocoladebrownies met bieten, amandelmeel en dadels 

 

 

vanaf € 35,00 euro bij een minimale deelname door 12 personen

Please reload