BlossoM events 

Apeldoorn 

06 55834534

mieke@blossomevents.nl

Volg ons en laat je inspireren 

© 2018 by MIEKE VOSHOL

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Is een onderdeel van blossoM events

Wij werken samen met 

1/1

Samen koken is genieten 

KOOKWORKSHOPS SLOW FOOD

Samen aan de slag: snijden, proberen, koken, proeven en genieten van heerlijk eten

Samen koken verbindt, je ontmoet elkaar door op een andere manier samen te werken.

Uiteraard koken we altijd met biologische en streekproducten van het seizoen, verse kruiden, zo puur mogelijk!

Alle genoemde workshops kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven. 

Maar deze menu's zijn ook als catering leverbaar.  Onze prijzen zijn inclusief btw,  voor sommige locaties geldt een toeslag. 

SLOW FOOD

Koken met aandacht en tijd nemen voor het bereiden van de gerechten met eerlijke producten.

De producten hebben de tijd gekregen om te groeien. 

We nemen ook de tijd om de gerechten mooi op te maken en natuurlijk is er tijd en aandacht voor elkaar. 
Duurzaam voedsel, met een duurzame (in)vulling.

Thema’s:
-    Aandacht
-    Duurzaamheid
-    Genieten

vanaf € 52,50 euro bij een minimale deelname door 15 personen

HET SCHAAP

Mieke (BlossoM events en Nelleke van de (Ouwendorperhoeve) nemen u een dag mee in de wereld die schaap heet. Na ontvangst op de Ouwendorperhoeve, maakt u een rondgang over het erf en staat u stil bij alles wat er nodig is om een schaap te melken en wordt u duidelijk waarom en wanneer een schaap vlees wordt. Mieke gaat met u aan de slag met verse zuivel van het schaap en later op de dag met vlees en vleesproducten van het schaap. Mieke zal u laten zien en laten ervaren hoe u schapenvlees bereidt. Nelleke verhaalt over rassen, zuivel en vlees van het schaap en aan het einde van de workshop gaan we gezamenlijk aan tafel.

vanaf € 52,50 euro bij een minimale deelname door 15 personen

VERS VAN HET LAND

Aan de slag met groenten die zo van het land komen, alles vers en van het seizoen.

Misschien oogsten we de groenten wel zelf. Zo vers heb je het nog nooit gegeten. Een workshop van proeven en genieten van al die mooie gerechten. Natuurlijk heeft ieder seizoen een geheel ander menu.

Vanaf 45,00 bij een minimale deelname door 15 personen

ROKEN - Vis en groenten

Aan de slag met de ROOKOVEN 

In deze workshop gaan we niet alleen forel roken, maar ook 

andere vissoorten gaan in de rookoven. Uiteraard kopen we vis van het seizoen. We testen verschillende soorten rookmot uit. 

Maar wist je dat het ook heerlijk is om groenten, zoals bietje, prei, paddenstoelen en fetakaas te roken...?  

47,50 euro p.p. bij minimale deelname van 15 personen

ALLES VAN DE GEIT.......

Geitenkaas, geitenmelk en geitenyoghurt worden ondertussen heel veel gebruikt in de keuken. 

Alleen het vlees van de geiten is nog erg onbekend en wordt ook weinig gebuikt. Maar met de juiste kruiden en jong vlees zijn er heerlijke stoofpotjes te maken of wat dacht je van een overheerlijke saté kambing, een indonesische saté van geitenvlees. En natuurlijk gaan we diverse soorten geitenkaas uitproberen in diverse gerechten. 

Kom het proberen en ga de uitdaging om te ontdekken hoe heerlijk alles van de geit smaakt. 

 

vanaf € 52,50 euro bij een minimale deelname door 15 personen

Please reload