Ervaar het landelijke leven op de boerderij

BOERDERIJEN EN BUITEN LOCATIES 

Buitenkoken kan altijd en overal. Door heel Nederland verspreid hebben wij de mooiste plekjes ontdekt, die we graag met je delen.  

De Veluwe, met prachtige plaatsen als Garderen, Hoenderloo en Ugchelen, is onze basis.  In de Betuwe, koken we midden tussen de fruitbomen. 

Maar wij komen ook graag naar het hoge noorden, zoals Leeuwarden, Zwolle of Dalfsen, of reizen af naar het zuiden met Nijmegen en Groesbeek.  Lekker centraal liggen Woudenberg, Nijkerk of Voorthuizen. Maar we komen ook gewoon naar Amsterdam of naar Alphen aan de Rijn....het maakt ons eigenlijk niet uit. We koken ook gewoon bij u in de achtertuin. 

Vurig Koken met uitzicht op de koeien. Waar kan dat beter dan bij Aaltje.... 

Terwijl je kookt, kijken de Hereford ossen lekker mee, nieuwsgierig als ze zijn. Het vlees dat wordt gebruikt is ook afkomstig van deze prachtige koeien, die hier lekker in de wei grazen. Natuurlijk gebruiken we ook de eieren van de kippen, die er rondscharrelen. Een toplocatie, centraal gelegen en voorzien van alle gemakken. Want bij minder goed weer staat er een schitterende voormalige schuur tot onze beschikking. Op deze locatie hebben we de speciale vurig koken menu's beschikbaar. 

SCHAPENBOERDERIJ - Garderen

Als je alles wilt weten over de schapen, dan ben je hier op de goede plek.

Bij het buitenkoken gaan we heerlijke gerechten maken met schapenvlees van eigen schapen. Maar ook de schapenkaas en schapenyoghurt wordt op de boerderij gemaakt. De boer en boerin weten alles over het kaasmaken en vertellen je vol passie over het leven op de boerderij. 

We koken hier met heel bijzondere producten en dat ga je proeven en ervaren.

ZUIVEL EN KAASBOERDERIJ - Wilp

Echte boerenvla, yoghurt, roomboter en slagroom. Alle zuivel wordt hier op de boerderij gemaakt. Allemaal vol van smaak. Maar ook diverse soorten kaas worden in de eigen kaasmakerij bereid. En vergeet niet de eieren en het rundvlees van de eigen koeien. Op deze boerderij vind je het allemaal.

Al deze streekproducten gebruiken we bij het buitenkoken. Wil je een kaasmaakworkshop volgen, ook dat kan. Op deze boerderij hebben we volop ruimte om naast het buitenkoken ook andere activiteiten te ondernemen. We kunnen hier zelfs binnenkoken in de ruime kookstudio. 

FRUITBOERDERIJ - BETUWE

Buitenkoken tussen de appel- en perenbomen en daarna aan houten tafels genieten van heerlijke gerechten. Op de fruitboerderij van Ageeth en Toon kan dat, deze boerderij ligt midden in de prachtige Betuwe. Behalve appels en peren worden er op deze boerderij ook pruimen geteeld. In de maanden april en mei kunt u genieten van de prachtige bloesem. Vanaf juli wordt er altijd wel een fruitsoort geplukt. De fruitboer loopt graag met u door de boomgaard om u alles te vertellen over de teelt. 

IJSBOERDERIJ - Voorthuizen

Hier sluiten we het buitenkoken altijd af met boerenijs. Heerlijk bij de appelcrumble uit de Dutch Oven. Het ijs wordt gemaakt met dagverse melk van eigen roodbonte Maas-Rijn-IJsselkoeien. En natuurlijik mogen we altijd een kijkje nemen bij het maken hiervan.  Deze veehouderij ligt midden in het land, centraal voor groepen die overal vandaan komen.  Daarnaast hebben ze diverse activiteiten op de boerderij, zodat vele mensen van ons unieke, cultuurhistorische stukje Nederland kunnen genieten. Kom genieten van de rust en ruimte bij ons op de boerderij.

BOERDERIJ, LANDWINKEL en KOOKSTUDIO - Leusden

Op deze biologische boerderij koken we naast de moestuin. Alle groenten komen uit deze eigen moestuin of uit de directe omgeving. Zo komt de spinazie gewoon bij de buurvrouw van het land. En de knoflook komt van de knoflookboer. Het vlees is natuurlijk afkomstig van de eigen koeien. Behalve buitenkoken kan er op deze locatie ook binnen in de prachtige kookstudio worden gekookt. 

HAMERMOLEN - Ugchelen

Aan de rand van de bossen en de hei ligt deze sfeervergaderlocatie, waar we buitenkoken op de omliggende landerijen. Op de Hamermolen gaan we uitsluitend koken met biologische groenten. Een prachtige plek met veel ruimte om te buitenkoken, maar ook om zo naar de hei te wandelen. 

TIPITENT, BOOMGAARD en KAS - Groesbeek

In het mooie zuiden hebben we een heerlijke buitenkookplek met tipitenten en een grote vuurplaats. Een boomgaard, landwinkel en een prachtige kas zijn ook op dit terrein te vinden. Wil je langer blijven of er een heel buitenkookweekend van maken, dat kan....Op deze locatie mag je overnachten in de tipitent, maar er zijn ook bijzondere caravans te huur. 

Bij minder goed weer eten we in de tipitent, maar voor hele grote groepen kunnen we ook in de schitterende kas terecht. 

NOORDERPARK - Amsterdam

Ook midden in de  stad, weten wij de groene plekjes te vinden. In Amsterdam koken wij in het Noorderpark, een heerlijke groene plek met veel ruimte en vlak langs het water. Wij gebruiken hier de Noorderparkkamer, een fantastische locatie  

Please reload

We komen ook in Alphen aan de Rijn, Warnsveld, Hoenderloo, Nijkerk, Arnhem, Dalfsen, Zwolle, Leeuwarden, Ommen.

Interesse in één van deze locaties,bel 06 55834534.

Mail ons en wij sturen je graag meer informatie. 

 

 

Volg ons en laat je inspireren 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

BlossoM events 

Apeldoorn 

06 55834534

mieke@blossomevents.nl

Is een onderdeel van blossoM events

Wij werken samen met 

© 2018 by MIEKE VOSHOL