Liever binnen koken, dat kan natuurlijk ook! 

Door heel Nederland verspreid hebben wij plattelandskeukens en sfeervolle kookstudio's ontdekt. 

Samen koken is proeven, genieten 

KOOKLOCATIES - binnen

ZUIVEL EN KAASBOERDERIJ - Wilp

Boerenvla, yoghurt, roomboter, slagroom, kaas. Alle zuivel wordt hier op de boerderij gemaakt. Allemaal vol van smaak. Maar ook diverse soorten kaas worden in de eigen kaasmakerij bereid. En vergeet niet de eieren en het rundvlees van de eigen koeien. Op deze boerderij vind je het allemaal.

Een keertje een kaasmaakworkshop volgen, ook dat kan. Op deze boerderij hebben we volop ruimte om ook andere activiteiten te ondernemen. We kunnen hier zelfs binnenkoken in de ruime kookstudio. 

FRUITBOERDERIJ - BETUWE

Koken tussen de appel- en perenbomen en daarna aan houten tafels genieten van heerlijke gerechten. Deze boerderij ligt midden in de prachtige Betuwe. Behalve appels en peren worden er op deze boerderij ook pruimen geteeld. In de maanden april en mei kunt u genieten van de prachtige bloesem. Vanaf juli wordt er altijd wel een fruitsoort geplukt. De fruitboer loopt graag met u door de boomgaard om u alles te vertellen over de teelt.

We kunnen hier binnen koken in de sfeervolle en moderne plattelandskeuken van tante Ageeth.

PLATTELANDSKEUKEN - Voorst

Deze boerderij is verbouwd tot een prachtige plattelandskeuken, waar we heerlijk kunnen binnen kunnen koken. We kunnen zowel buiten als binnen heerlijk samen van de gemaakte gerechten genieten. 

Onze streekproducten komen van bakker Bril, van de zuivelboerderij uit Wilp en de walnoten komen van de bomen in de achtertuin. 

BOERDERIJ, LANDWINKEL en KOOKSTUDIO - LEUSDEN

Op deze biologische boerderij scharrelen de kippen gewoon tussen de koeien door. Alle groenten komen uit de eigen moestuin of uit de directe omgeving. Zo komt de spinazie gewoon bij de buurvrouw van het land. En de knoflook komt van de knoflookboer. En het vlees is natuurlijk van de eigen koeien afkomstig. Deze locatie heeft ook een prachtige kookstudio waar we kunnen koken.  

TOT21 - APELDOORN

Ook midden in de stad hebben we een prachtige kooklocatie met een kookeiland en een aantal kleinere kookeenheden. Deze keuken bevindt zich in een voormalige ambachtsschool in hartje Apeldoorn. Behalve deze ruime keuken gebruiken we ook de bijbehorende sfeervolle ruime zaal.

Deze locatie is zeer geschikt voor grotere groepen. In de zomer kunnen we gebruik maken van de kruidentuin die ligt in het ernaast gelegen stadspark. 

Please reload

Volg ons en laat je inspireren 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

BlossoM events 

Apeldoorn 

06 55834534

mieke@blossomevents.nl

Is een onderdeel van blossoM events

Wij werken samen met 

© 2018 by MIEKE VOSHOL