Recente berichten
Uitgelichte berichten

Groene plek


Dit is echt de plek waar ik lang van droomde. En wat is het er fijn!! De keuken heeft een groene vloer...echt waar en de deurtjes zijn van hergebruikt plastic. De muren zijn geschilderd met duurzaam verantwoorde verf, alles geïsoleerd met....., vensterbanken van oud hout. Weet je wat zo bijzonder is, dat alles wat ik in de loop van de jaren heb verzameld, in dit huis veel mooier staat.

Bijzonder om te zien, hoe alles op z'n plek valt.

GROEIEN Maar het is vooral zo fijn, omdat ik nu echt verder kan groeien. Omdat BlossoM events nu een eigen keuken heeft met een spoelkeuken. Dus kunnen we voor nog grotere groepen aan de slag. Catering voor grote groepen, geen enkel probleem. Met grote groepen buitenkoken op locatie, met deze spoelkeuken, kunnen we dat makkelijk aan. NIEUWE WORKSHOPS Dus natuurlijk de nodige nieuwe workshops voor buitenkoken op locatie bedacht zoals Workshop Het BURGERfeest Een 1001 nacht catering Vega Barbecue Groenten op het vuur! Maar er komen ook MOOIE PLANNEN Maar ook supergaaf is dat er voldoende ruimte is om heel veel leuke dingen te organiseren. In de afgelopen jaren had ik veel leuke ideeën, die vaak vastliepen op het ontbreken van een geschikte ruimte. Maar nu heb ik die gewoon. Een inspiratielunch....dat kan voortaan. Ik heb een hele lange houten tafel. Koken met mensen uit andere culturen....dat kan. Een kledingruil.....dat kan, ja hoor natuurlijk! Wil je een dagje buiten de deur werken....dat kan, er is een lange werktafel Een mini workshop suikervrije taarten bakken....dat kan in mijn groene keuken. Heb je groene vingers en wil je uitleven in mijn moes en kruidentuin, dat kan.... Heerlijk toch, zoveel ruimte om zoveel mooie, groene en inspirerende activiteiten te gaan uitvoeren. Ik heb er veel zin in ! Nieuwsgierig...kijk dan alvast in de AGENDA en meld je aan! GEZOCHT PERSONEEL en VRIJWIllIGERS Je snapt natuurlijk al, dat ik bij al die leuke workshops en activiteiten nog meer hulp nodig heb. de afgelopen jaren heb ik al de nodige hulp gehad bij het buitenkoken, veelal samenwerkingen met andere buitenkoks of freelancers die voor mij werkten, afwashulpen, hulpen bij het inpakken etc. Maar om echt nog meer te kunnen groeien moet er nog een stapj


Volg ons
Er zijn nog geen tags.
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons en laat je inspireren 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

BlossoM events 

Apeldoorn 

06 55834534

mieke@blossomevents.nl

Is een onderdeel van blossoM events

Wij werken samen met 

© 2018 by MIEKE VOSHOL